2010. május 4., kedd

Csodás hétvégi pihenés



Hétvégén elmentünk kirándulni ide a környékre, egészen pontosan a Diana tóhoz, ami közel van hozzánk, ennek ellenére három év alatt csak most sikerült eljutnunk ide és nagyon örültem neki, mivel a nyugalom szigete! 



Csodaszép, rendezett, a tó körül kis szalonna sütő helyek vannak, lehet bográcsozni is és a gyerekeknek pedig van egy nagyon jó játszó tér is! A tó körül pedig állatok vannak, szürke marha, gyöngytyúk, őz, néma kacsák és még sorolhatnám. 
Ami még nagyon tetszett, hogy horgászok és piknikezők tökéletesen megférnek egymás mellett, nem volt "csittegés", pofa vágás, mint más helyeken- legalábbis saját tapasztalataim alapján, ha valakinek van ellenkező véleménye nyugodtan jelezze- és isteni finomat sütöttünk! 


 Kis grill kolbászokat, zöldhagymát, friss házi szalonnát, na és az elmaradhatatlan, reggel még meleg volt, nagy paraszt kenyér mindezek mellé! Egyszerűen hihetetlen, hogy a szabad tűzön készült ételek mennyire mások, mint amit sütőben készítünk..... és a táj ami körül vett... 

Már annyira vágytam ehhez hasonló élményre, szinte ki voltam éhezve rá, olyan jó volt a fűben feküdni, a vizet nézni, és ráadásul Szofi is imád kint lenni, virágot szedett, csúszdázott és rengeteg friss kenyeret majszolt hagymával!



Tökéletes nap volt! Akinek van lehetősége menjen és nézze meg, remélem a képek hívogatóak...

1 megjegyzés:

Rendszeres olvasók

Recept kereső