Ma három felhívást is szeretnék közzé tenni, amit a Foodlawment Egyesülettől kaptam. Már egy korábbi bejegyzésemben írtam róluk és a mozgalmukról (lásd egyéb, Közérdekű közlemény), és most is nagyon szimpatikus amit megosztok veletek! Keresik a világ és benne Magyarország legjobb disznósajtját, vadhúsát és vadételét és virslijét. Bárki nevezheti a saját személyes kedvencét, és akár ősi családi receptet is megoszthatunk velük, természetesen csak ha nem hétpecsétes titok! Hajrá!!!:-)
" I. Keressük a világ - és benne Magyarország - legjobb vadhúsát, vadételét!
Amennyiben Ön tudja, hogy jelenleg hol található, ki állítja elő, ki forgalmazza a keresett terméket, kérjük, jutalom ellenében jelentkezzen!
Kérésére a tanúvédelmi programunkba bevonjuk és így, a többi tanútól cserében Ön is megtudhatja, hogy melyik termék a legesélyesebb a világ legjobb disznósajtja, halászati terméke, tepertője, szalonnája, felvágottja, virslije, füstölt pácolt húskészítménye, sertés hús alapanyaga, kecske- juhhúsa, kenőmájasa, baromfi húsa, baromfi terméke, sonkája, hurkája mindösszesen a világ legjobb hús és húskészítménye 2010. díjra!
2010. augusztus 17-22 között az élelmiszerlánc világhét 2010 Magyarország rendezvény keretében, Szegeden kiderül (http://events.foodlawment.com/?menu=helyszinek.php&tart=tart_helyszinek_videk.html),hogy ki állítja elő és hol kapható a világ legjobb vadhúsa, vadétele, amelyet az Önök segítségével keresünk.
Ajánlásában jelölje meg, hogy a terméket mely tulajdonságai alapján javasolja.
Tizenkét hazai helyszínen méretkeznek meg a hús és húskészítmények. Igazi fesztiváli hangulatban hazai és nemzetközi szakértők és fogyasztók döntései alapján választjuk meg, majd 21-én a Budai Várban színpompás gálaműsor keretében ország világ www.foodlawment.hu www.foodlawment.com http://events.foodlawment.com
tudtára adjuk, hogy melyik termék lett 2010. legjobb vadhúsa, illetve vadhúsból készült élelmiszere.
Tehát amennyiben Ön tudja, hogy jelenleg hol található, ki állítja elő, ki forgalmazza a keresett terméket, ismételten kérjük, jutalom ellenében jelentkezzen.
Mit kell tennie!
1. Amennyiben ismeri az előállító vállalkozást és a termék nevét, kérjük, elektronikus levélben írja meg nekünk a vállalkozás és a termék nevét, jellemzőit az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „vadhús”!
2. Ha közvetlenül ismeri az előállítót, feltétlenül hívja fel a figyelmét arra, hogy ne mulassza el a jelentkezést Magyarország legnagyobb élelmiszerlánc rendezvényének helyszíneire. http://events.foodlawment.com/downloads/versenykiiras.pdf A világ legjobb húskészítménye - Fenntartható ÉlelmiszerLánc Termék díj 2010.
3. Ha csak a beszerzés helyét ismeri, kérjük, adja meg az adott húsbolt, hús-szakbolt, áruház címét, az adott termék nevét és küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „vadhús”!
4. Ha Ön ismerője egy igazán különleges vadhús-étel receptjének– s az nem titkos - kérjük, küldje el nekünk a receptet, hogy etalonként a weblapjainkon közhírré tehessük, s reméljük versenyzőként – természetesen ingyenesen, a mi VIP vendégünkként – Ön be is mutatja a saját vadhús-étel elkészítésének módját Szegeden, ahol kóstolóval is alátámasztja a recept különlegességét. Kérjük, hogy az adott termék receptjét, esetleg fényképekkel együtt küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Az email tárgyába kérjük, hogy írja be „vadhús”!
Kérésére a tanúvédelmi programunkba bevonjuk és így, a többi tanútól cserében Ön is megtudhatja, hogy melyik termék a legesélyesebb a világ legjobb disznósajtja, halászati terméke, tepertője, szalonnája, felvágottja, virslije, füstölt pácolt húskészítménye, sertés hús alapanyaga, kecske- juhhúsa, kenőmájasa, baromfi húsa, baromfi terméke, sonkája, hurkája mindösszesen a világ legjobb hús és húskészítménye 2010. díjra!
2010. augusztus 17-22 között az élelmiszerlánc világhét 2010 Magyarország rendezvény keretében, Szegeden kiderül (http://events.foodlawment.com/?menu=helyszinek.php&tart=tart_helyszinek_videk.html),hogy ki állítja elő és hol kapható a világ legjobb vadhúsa, vadétele, amelyet az Önök segítségével keresünk.
Ajánlásában jelölje meg, hogy a terméket mely tulajdonságai alapján javasolja.
Tizenkét hazai helyszínen méretkeznek meg a hús és húskészítmények. Igazi fesztiváli hangulatban hazai és nemzetközi szakértők és fogyasztók döntései alapján választjuk meg, majd 21-én a Budai Várban színpompás gálaműsor keretében ország világ www.foodlawment.hu www.foodlawment.com http://events.foodlawment.com
tudtára adjuk, hogy melyik termék lett 2010. legjobb vadhúsa, illetve vadhúsból készült élelmiszere.
Tehát amennyiben Ön tudja, hogy jelenleg hol található, ki állítja elő, ki forgalmazza a keresett terméket, ismételten kérjük, jutalom ellenében jelentkezzen.
Mit kell tennie!
1. Amennyiben ismeri az előállító vállalkozást és a termék nevét, kérjük, elektronikus levélben írja meg nekünk a vállalkozás és a termék nevét, jellemzőit az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „vadhús”!
2. Ha közvetlenül ismeri az előállítót, feltétlenül hívja fel a figyelmét arra, hogy ne mulassza el a jelentkezést Magyarország legnagyobb élelmiszerlánc rendezvényének helyszíneire. http://events.foodlawment.com/downloads/versenykiiras.pdf A világ legjobb húskészítménye - Fenntartható ÉlelmiszerLánc Termék díj 2010.
3. Ha csak a beszerzés helyét ismeri, kérjük, adja meg az adott húsbolt, hús-szakbolt, áruház címét, az adott termék nevét és küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „vadhús”!
4. Ha Ön ismerője egy igazán különleges vadhús-étel receptjének– s az nem titkos - kérjük, küldje el nekünk a receptet, hogy etalonként a weblapjainkon közhírré tehessük, s reméljük versenyzőként – természetesen ingyenesen, a mi VIP vendégünkként – Ön be is mutatja a saját vadhús-étel elkészítésének módját Szegeden, ahol kóstolóval is alátámasztja a recept különlegességét. Kérjük, hogy az adott termék receptjét, esetleg fényképekkel együtt küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Az email tárgyába kérjük, hogy írja be „vadhús”!
5. Az ajánlók ajánlatai alapján az első öt előállítónak ingyenes kiállítói helyet biztosítunk Szegeden – a Vadhús Világbajnokság színhelyén.
6. Az ajánlók közül a tizenkét helyszínen, 100-100 visszaigazolt, hibátlan ajánlatot, receptet beküldő részére, személyenként 2-2 ingyenes belépőt biztosítunk a hús és húskészítmények világbajnokság helyszíneire.
Mindezek mellett, ha valami finom vadhús-ételt evett vagy kóstolt bárhol a világban, vagy már készített ételeket az ott vásárolt vadhúsból, van információja, netán nem ízlett a termék, most elmondhatja véleményét a világ vadhúsairól és készítményeiről. Értékeljen pontokkal 1-től 10-ig, és szövegesen is az flm@foodlawment.hu címre írva. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „vadhús”!
6. Az ajánlók közül a tizenkét helyszínen, 100-100 visszaigazolt, hibátlan ajánlatot, receptet beküldő részére, személyenként 2-2 ingyenes belépőt biztosítunk a hús és húskészítmények világbajnokság helyszíneire.
Mindezek mellett, ha valami finom vadhús-ételt evett vagy kóstolt bárhol a világban, vagy már készített ételeket az ott vásárolt vadhúsból, van információja, netán nem ízlett a termék, most elmondhatja véleményét a világ vadhúsairól és készítményeiről. Értékeljen pontokkal 1-től 10-ig, és szövegesen is az flm@foodlawment.hu címre írva. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „vadhús”!
dr. Búza László
a Foodlawment elnöke"
a Foodlawment elnöke"
" II. Keressük a világ - és benne Magyarország - legjobb disznósajtját!
Amennyiben Ön tudja, hogy jelenleg hol található, ki állítja elő, ki forgalmazza a keresett terméket, kérjük, jutalom ellenében jelentkezzen!
Kérésére a tanúvédelmi programunkba bevonjuk és így, a többi tanútól cserében Ön is megtudhatja, hogy melyik termék a legesélyesebb a világ legjobb halászati terméke, tepertője, szalonnája, felvágottja, virslije, füstölt pácolt húskészítménye, sertés hús alapanyaga, marhahúsa, kecske- juhhúsa, disznósajtja, kenőmájasa, baromfi húsa, baromfi terméke, sonkája, hurkája mindösszesen a világ legjobb hús és húskészítménye 2010. díjra!
2010. augusztus 17-22 között az élelmiszerlánc világhét 2010 Magyarország rendezvény keretében, Szigetváron kiderül (http://events.foodlawment.com/?menu=helyszinek.php&tart=tart_helyszinek_videk.html), hogy ki állítja elő és hol kapható a világ legjobb disznósajtja, amelyet az Önök segítségével keresünk.
Tizenkét hazai helyszínen méretkeznek meg a hús és húskészítmények. Igazi fesztiváli hangulatban hazai és nemzetközi szakértők és fogyasztók döntései alapján választjuk meg, majd 21-én a Budai Várban színpompás gálaműsor keretében ország világ tudtára adjuk, hogy melyik termék lett 2010. legjobb disznósajtja.
Kérésére a tanúvédelmi programunkba bevonjuk és így, a többi tanútól cserében Ön is megtudhatja, hogy melyik termék a legesélyesebb a világ legjobb halászati terméke, tepertője, szalonnája, felvágottja, virslije, füstölt pácolt húskészítménye, sertés hús alapanyaga, marhahúsa, kecske- juhhúsa, disznósajtja, kenőmájasa, baromfi húsa, baromfi terméke, sonkája, hurkája mindösszesen a világ legjobb hús és húskészítménye 2010. díjra!
2010. augusztus 17-22 között az élelmiszerlánc világhét 2010 Magyarország rendezvény keretében, Szigetváron kiderül (http://events.foodlawment.com/?menu=helyszinek.php&tart=tart_helyszinek_videk.html), hogy ki állítja elő és hol kapható a világ legjobb disznósajtja, amelyet az Önök segítségével keresünk.
Tizenkét hazai helyszínen méretkeznek meg a hús és húskészítmények. Igazi fesztiváli hangulatban hazai és nemzetközi szakértők és fogyasztók döntései alapján választjuk meg, majd 21-én a Budai Várban színpompás gálaműsor keretében ország világ tudtára adjuk, hogy melyik termék lett 2010. legjobb disznósajtja.
Tehát amennyiben Ön tudja, hogy jelenleg hol található, ki állítja elő, ki forgalmazza a keresett terméket, ismételten kérjük, jutalom ellenében jelentkezzen.
Mit kell tennie!
1. Amennyiben ismeri az előállító vállalkozást és a termék nevét, kérjük, elektronikus levélben írja meg nekünk a vállalkozás és a termék nevét, jellemzőit az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „disznósajt”!
2. Ha közvetlenül ismeri az előállítót, feltétlenül hívja fel a figyelmét arra, hogy ne mulassza el a jelentkezést Magyarország legnagyobb élelmiszerlánc rendezvényének helyszíneire. http://events.foodlawment.com/downloads/versenykiiras.pdf A világ legjobb húskészítménye - Fenntartható ÉlelmiszerLánc Termék díj 2010.
3. Ha csak a beszerzés helyét ismeri, kérjük, adja meg az adott kistermelő, húsbolt, hús-szakbolt, áruház címét, és az adott termék nevét és küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „disznósajt”!
4. Ha Ön szerint az igazi disznósajt receptjét Ön ismeri – s nem titkos a recept -, kérjük, küldje el nekünk a receptet, hogy etalonként a weblapjainkon közhírré tehessük, s reméljük versenyzőként – természetesen ingyenesen, a mi VIP vendégünkként – Ön be is mutatja a saját disznósajt elkészítésének módját Szigetváron, ahol kóstolóval is alátámasztja a recept különlegességét. Kérjük, hogy az adott termék receptjét, esetleg fényképekkel együtt küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „disznósajt”!
Mit kell tennie!
1. Amennyiben ismeri az előállító vállalkozást és a termék nevét, kérjük, elektronikus levélben írja meg nekünk a vállalkozás és a termék nevét, jellemzőit az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „disznósajt”!
2. Ha közvetlenül ismeri az előállítót, feltétlenül hívja fel a figyelmét arra, hogy ne mulassza el a jelentkezést Magyarország legnagyobb élelmiszerlánc rendezvényének helyszíneire. http://events.foodlawment.com/downloads/versenykiiras.pdf A világ legjobb húskészítménye - Fenntartható ÉlelmiszerLánc Termék díj 2010.
3. Ha csak a beszerzés helyét ismeri, kérjük, adja meg az adott kistermelő, húsbolt, hús-szakbolt, áruház címét, és az adott termék nevét és küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „disznósajt”!
4. Ha Ön szerint az igazi disznósajt receptjét Ön ismeri – s nem titkos a recept -, kérjük, küldje el nekünk a receptet, hogy etalonként a weblapjainkon közhírré tehessük, s reméljük versenyzőként – természetesen ingyenesen, a mi VIP vendégünkként – Ön be is mutatja a saját disznósajt elkészítésének módját Szigetváron, ahol kóstolóval is alátámasztja a recept különlegességét. Kérjük, hogy az adott termék receptjét, esetleg fényképekkel együtt küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „disznósajt”!
5. Az ajánlók ajánlatai alapján az első öt előállítónak ingyenes kiállítói helyet biztosítunk Szigetváron a szigetvári – Disznósajt és Kenőmájas Világbajnokságon.
6. Az ajánlók közül a tizenkét helyszínen, 100-100 visszaigazolt, hibátlan ajánlatot, receptet beküldő részére, személyenként 2-2 ingyenes belépőt biztosítunk a hús és húskészítmények világbajnokság helyszíneire.
Mindezek mellett, ha valami finom disznósajtot evett vagy kóstolt bárhol a világban, vagy ilyenről van információja, netán nem ízlett a termék, most elmondhatja véleményét a világ disznósajtjairól. Értékeljen pontokkal 1-től 10-ig, és szövegesen is az flm@foodlawment.hu címre írva. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „disznósajt”!
A lényeg, hogy végre kiderüljön, melyek a világ, az ország legjobbjai!
6. Az ajánlók közül a tizenkét helyszínen, 100-100 visszaigazolt, hibátlan ajánlatot, receptet beküldő részére, személyenként 2-2 ingyenes belépőt biztosítunk a hús és húskészítmények világbajnokság helyszíneire.
Mindezek mellett, ha valami finom disznósajtot evett vagy kóstolt bárhol a világban, vagy ilyenről van információja, netán nem ízlett a termék, most elmondhatja véleményét a világ disznósajtjairól. Értékeljen pontokkal 1-től 10-ig, és szövegesen is az flm@foodlawment.hu címre írva. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „disznósajt”!
A lényeg, hogy végre kiderüljön, melyek a világ, az ország legjobbjai!
dr. Búza László
a Foodlawment elnöke"
a Foodlawment elnöke"
" III.Keressük a világ - és benne Magyarország - legjobb virslijét!
Amennyiben Ön tudja, hogy jelenleg hol található, ki állítja elő, ki forgalmazza a keresett terméket, kérjük, jutalom ellenében jelentkezzen!
Kérésére a tanúvédelmi programunkba bevonjuk és így, a többi tanútól cserében Ön is megtudhatja, hogy melyik termék a legesélyesebb a világ legjobb halászati terméke, tepertője, szalonnája, felvágottja, virslije, füstölt pácolt húskészítménye, sertés hús alapanyaga, marhahúsa, kecske- juhhúsa, disznósajtja, kenőmájasa, baromfi húsa, baromfi terméke, sonkája, hurkája mindösszesen a világ legjobb hús és húskészítménye 2010. díjra!
2010. augusztus 17-22 között az élelmiszerlánc világhét 2010 Magyarország rendezvény keretében, Alsózsolcán kiderül (http://events.foodlawment.com/?menu=helyszinek.php&tart=tart_helyszinek_videk.html), hogy ki állítja elő és hol kapható a világ legjobb virslije, amelyet az Önök segítségével keresünk.
Tizenkét hazai helyszínen méretkeznek meg a hús és húskészítmények. Igazi fesztiváli hangulatban hazai és nemzetközi szakértők és fogyasztók döntései alapján választjuk meg, majd 21-én a Budai Várban színpompás gálaműsor keretében ország világ tudtára adjuk, hogy melyik termék lett 2010. legjobb virslije.
Kérésére a tanúvédelmi programunkba bevonjuk és így, a többi tanútól cserében Ön is megtudhatja, hogy melyik termék a legesélyesebb a világ legjobb halászati terméke, tepertője, szalonnája, felvágottja, virslije, füstölt pácolt húskészítménye, sertés hús alapanyaga, marhahúsa, kecske- juhhúsa, disznósajtja, kenőmájasa, baromfi húsa, baromfi terméke, sonkája, hurkája mindösszesen a világ legjobb hús és húskészítménye 2010. díjra!
2010. augusztus 17-22 között az élelmiszerlánc világhét 2010 Magyarország rendezvény keretében, Alsózsolcán kiderül (http://events.foodlawment.com/?menu=helyszinek.php&tart=tart_helyszinek_videk.html), hogy ki állítja elő és hol kapható a világ legjobb virslije, amelyet az Önök segítségével keresünk.
Tizenkét hazai helyszínen méretkeznek meg a hús és húskészítmények. Igazi fesztiváli hangulatban hazai és nemzetközi szakértők és fogyasztók döntései alapján választjuk meg, majd 21-én a Budai Várban színpompás gálaműsor keretében ország világ tudtára adjuk, hogy melyik termék lett 2010. legjobb virslije.
Tehát amennyiben Ön tudja, hogy jelenleg hol található, ki állítja elő, ki forgalmazza a keresett terméket, ismételten kérjük, jutalom ellenében jelentkezzen.
Mit kell tennie!
1. Amennyiben ismeri az előállító vállalkozást és a termék nevét, kérjük, elektronikus levélben írja meg nekünk a vállalkozás és a termék nevét, jellemzőit az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „virsli”!
2. Ha közvetlenül ismeri az előállítót, feltétlenül hívja fel a figyelmét arra, hogy ne mulassza el a jelentkezést Magyarország legnagyobb élelmiszerlánc rendezvényének helyszíneire. http://events.foodlawment.com/downloads/versenykiiras.pdf A világ legjobb húskészítménye - Fenntartható ÉlelmiszerLánc Termék díj 2010.
3. Ha csak a beszerzés helyét ismeri, kérjük, adja meg az adott kistermelő, húsbolt, hús-szakbolt, áruház címét, és az adott termék nevét és küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „virsli”!
4. Ha Ön szerint az igazi virsli receptjét Ön ismeri – s nem titkos a recept -, kérjük, küldje el nekünk a receptet, hogy etalonként a weblapjainkon közhírré tehessük, s reméljük versenyzőként – természetesen ingyenesen, a mi VIP vendégünkként – Ön be is mutatja a saját virsli elkészítésének módját Alsózsolcán, ahol kóstolóval is alátámasztja a recept különlegességét. Kérjük, hogy az adott termék receptjét, esetleg fényképekkel együtt küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „virsli”!
5. Az ajánlók ajánlatai alapján az első öt előállítónak ingyenes kiállítói helyet biztosítunk Alsózsolcán a Alsózsolcai – Felvágott és Vörösáruk Versenyén.
6. Az ajánlók közül a tizenkét helyszínen, 100-100 visszaigazolt, hibátlan ajánlatot, receptet beküldő részére, személyenként 2-2 ingyenes belépőt biztosítunk a hús és húskészítmények világbajnokság helyszíneire.
Mindezek mellett, ha valami finom virslit evett vagy kóstolt, vagy ilyenről van információja, netán nem ízlett a termék, most elmondhatja véleményét a világ virslijeiről. Értékeljen pontokkal 1-től 10-ig, és szövegesen is az flm@foodlawment.hu címre írva. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „virsli”!
A lényeg, hogy végre kiderüljön, melyek a világ, az ország legjobbjai!
Mit kell tennie!
1. Amennyiben ismeri az előállító vállalkozást és a termék nevét, kérjük, elektronikus levélben írja meg nekünk a vállalkozás és a termék nevét, jellemzőit az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „virsli”!
2. Ha közvetlenül ismeri az előállítót, feltétlenül hívja fel a figyelmét arra, hogy ne mulassza el a jelentkezést Magyarország legnagyobb élelmiszerlánc rendezvényének helyszíneire. http://events.foodlawment.com/downloads/versenykiiras.pdf A világ legjobb húskészítménye - Fenntartható ÉlelmiszerLánc Termék díj 2010.
3. Ha csak a beszerzés helyét ismeri, kérjük, adja meg az adott kistermelő, húsbolt, hús-szakbolt, áruház címét, és az adott termék nevét és küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „virsli”!
4. Ha Ön szerint az igazi virsli receptjét Ön ismeri – s nem titkos a recept -, kérjük, küldje el nekünk a receptet, hogy etalonként a weblapjainkon közhírré tehessük, s reméljük versenyzőként – természetesen ingyenesen, a mi VIP vendégünkként – Ön be is mutatja a saját virsli elkészítésének módját Alsózsolcán, ahol kóstolóval is alátámasztja a recept különlegességét. Kérjük, hogy az adott termék receptjét, esetleg fényképekkel együtt küldje el nekünk az flm@foodlawment.hu címre. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „virsli”!
5. Az ajánlók ajánlatai alapján az első öt előállítónak ingyenes kiállítói helyet biztosítunk Alsózsolcán a Alsózsolcai – Felvágott és Vörösáruk Versenyén.
6. Az ajánlók közül a tizenkét helyszínen, 100-100 visszaigazolt, hibátlan ajánlatot, receptet beküldő részére, személyenként 2-2 ingyenes belépőt biztosítunk a hús és húskészítmények világbajnokság helyszíneire.
Mindezek mellett, ha valami finom virslit evett vagy kóstolt, vagy ilyenről van információja, netán nem ízlett a termék, most elmondhatja véleményét a világ virslijeiről. Értékeljen pontokkal 1-től 10-ig, és szövegesen is az flm@foodlawment.hu címre írva. Fontos! Az email tárgyába írja be, hogy „virsli”!
A lényeg, hogy végre kiderüljön, melyek a világ, az ország legjobbjai!
dr. Búza László
a Foodlawment elnöke"
a Foodlawment elnöke"
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése