2011. november 29., kedd

Tokaji borecet kóstoló


Megkésve, bár, de törve nem, érkezik a beszámoló, a borecet kóstolóról! Kezdeném az elején: adott nyolc gasztroblogger, sok-sok ecet, finom harapni valók és négy új termék, ami csodás, különleges, száz százalékig magyar, és ráadásul kézműves termék! Ez a Tokaji Borecet Manufaktúra által szervezett ecet kóstoló volt!

A lényeg, hogy négy új ecetről számolhatok be, ami mennyei, és a legmeglepőbb az ecetes uborka, vagyis csemege uborka, amit már gyártanak, megvásárolható a honlapjukon és annak ellenére, hogy a csemege ubi szagától is rosszul vagyok, ebből egy egész üveggel megettem csakúgy nasiként, szóval csakis pozitívumokat mondhatok el róla, mert teljesen a bűvkörébe kerültem!

Minden terméküket imádok, az ecetek pikánsak, nem erősek, jól használhatóak fűszerként, de még magában is lehet iszogatni, főleg az új mézes változatokat, mert annyira lágy ehető!

Akkor jöjjenek az újdonságok:



Az egyik új családtag a tokaji aszúból készült isteni balzsamecet, ezt követi a mézes változat, ami nem csak aszúból, hanem  furmintból is elkészült, majd a már említett savanyúság is, a csemege uborka.Mind az öt tökéletes!

Ezenkívül van még egy ötletes megoldás a duó csomag, ami gyönyörű üvegben ölt testet, és tokaji muskotályos borecet, illetve portugál olívaolaj található benne, egy üvegben, ami mégis kettő, szét lehet szedni és tökéletes ajándék főzni szerető barátainknak.

Mindegyik alapecet üvege, egymásra helyezhető, praktikus, dizájnos, nem foglal helyet és nagyon jól mutat felszerelt konyhánkban!

annyira szép minden termék, olyan igényesség jellemzi, és látszik, érződik a családi hangulat, a szeretet, a gondoskodás, ami az egész cégre jellemző, apa és lánya csinál mindent, óvják remekműveiket, és ennek meg is van az eredménye, hiszen olyan tökéletes magyar termékeket hoznak létre, amire méltán lehetünk büszkék!

Látogassatok el a honlapra, főleg most az ünnepek előtt, hisz olyan klassz ajándék ötletek találhatóak, főként, ha van az ismerősök között enni, főzni szerető!


Jó vásárlást!

Puszi:

Petrezselyem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Recept kereső